-

Seyir halindeki bir araçta uyuşturucu madde taşındığına yönelik bir ihbar alan Sakarya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat ve KOM ekipleri, Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleriyle birlikte ihbar edilen aracı takibe aldı.

Jandarma ekipleri, Karasu Denizköy Mahallesi’nde seyir halinde olan aracı durdurmak istedi. Jandarmayı fark eden araç içerisindeki iki kişi, yanlarında bulundurdukları uyuşturucu 50 gram metanfetamin ve hassas teraziyi, araçtan attı.

Jandarma ekiplerinin dikkati, şahısların uyuşturucu madde ve teraziden kurtulmalarına yetmedi. Aracı durduran ekipler, E.B ve Y.A isimli şahısları gözaltına aldı. Şahıslar, yol kenarında bulunan 50 gram metanfetamin uyuşturucu maddesi ve sigara kutusu görünümündeki hassas teraziyle birlikte yakalandı.

Araç içerisinde yapılan aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanmazken iki şahıs, yakalandıkları madde ve teraziyle birlikte gözaltına alındı. Şahısların işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir sitede görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.