-

KAYMAKAMLIK BİNASINDAN ATLAMAK İSTEDİ (izle):

...

Olay, Karasu ilçesi İncilli Mahallesi Karasu Kaymakamlığı binasının yangın merdiveninde yaşandı. Edinilen bilgilere göre; İbrahim A. isimli şahıs, Karasu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı’na gelerek yardım başvurusunda bulundu.

Daha önce kaydı olmadığı öğrenilen İbrahim A., Sosyal Yardımlaşma Vakfı’ndaki işlemlerinin ardından kaymakamlığın yangın merdivenine çıkarak intihar girişiminde bulundu.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangın merdiveninin bulunduğu bölgeye şişme branda kurarak güvenlik önlemi aldı.

İKNA İÇİN BİR SAAT ÇABALADILAR

Olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürü Halil Akyol ve emniyet personeli, vatandaşı ikna etmek için büyük çaba sarf etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Metin Yıldırım’ın da ikna çabaları dikkatlerden kaçmadı.

Bir saat süren ikna çabalarının ardından İbrahim A., merdivenlerden inerek ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. İntihar girişiminde bulunan şahsın, simitçi olduğu ve borcunun bulunduğu öğrenildi. Polis, olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.