-

Edinilen bilgiye göre kaza, Karasu – Kocaali yolu (Ankara Caddesi) üzerinde meydana geldi. TOKİ konutları şeridinden adliye şeridine doğru karşıdan karşıya geçmek isteyen Osman Püskül (85) isimli vatandaş, bir anlık dikkatsizlik sonucu Karasu istikametinden Kocaali istikametine doğru seyir halindeki olan hafriyat kamyonunun altında kaldı.

Talihsiz adam, kamyonun altında metrelerce sürüklenerek feci şekilde can verdi. Olay yerine itfaiye, polis ve 112 ekipleri sevk edildi. Polis, Ankara Caddesini, çift yönlü olarak trafiğe kapatarak olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı. Cumhuriyet Savcısının incelemeleri sonucu Püskül’ün cenazesi Karasu Devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

GEÇİT KULLANILMAZ HALDE!

Kazayı gören vatandaşlar, “TOKİ içerisinde okul var. Öğrenciler bu yoldan sık sık karşıya geçiyor. Alt geçit atıl durumda ve kullanılamıyor. Buraya acil çözüm bulunmalı, yoksa daha çok can kaybı yaşanır” diyerek Anakara Caddesi’nin TOKİ yanındaki alt geçidin kullanıma açılması için şikayetlerini dile getirdi.

KAZA YERİNDEN GÖRÜNTÜLER: