Karasu sahilinde denize girmek için Doğu Karadeniz Caddesi Akkum mevkiinde ‘beach’ diye tabir edilen bir işletmeye giden tatilciler arasında çıkan tartışma büyüyünce silahlar çekildi. Karşılıklı silahların ateşlendiği olayda, sahilde yatmakta olan bir kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre olay Doğu Karadeniz Caddesi Akkum mevkiinde meydana geldi. Şezlong kiralamak isteyen kişiler, ‘beach’ diye tabir edilen bir işletmeye gitti. İşletmeye sarhoş geldikleri öğrenilen bir grup ile tatilciler arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce silahlar çekildi. Tatilcilerin silahından çıkan bir mermi, sahilde yatmakta olan ve Akçakoca’dan Karasu’ya gelen Eren K. İsimli bir tatilciye isabet etti.

 

Olay yerine polis ekipleri ve 112 acil ekipleri gönderildi. Olay yerinde inceleme yapan Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 13 adet boş kovan bulunduğunu tespit etti. Yaralı şahıs, 112 acil ekiplerince Karasu Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, silahlı olaya karışan kişiler de İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülerek haklarında soruşturma başlatıldı.

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR AŞAĞIDA: