-

Emekli ambulans şoförü Reşat Sarı’nın oğlu Oğuzhan Sarı (27), Sakarya’nın Adapazarı ilçesi Güneşler kavşağında geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Akşam saatlerinde meydana gelen kazada, aynı araçta bulunan Metehan K. ise yaralandı.

Bir arkadaşıyla Karasu’dan yola çıkarak Sakaryaspor’un maçına giden Oğuzhan Sarı, arkadaşı ile birlikte maça girmeyerek geri dönmek istedi. Dönüş sırasında aracıyla Güneşler Kavşağı’na gelen iki arkadaş kaza geçirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleriyle Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Sarı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aynı araçta bulunan Metehan K. ise yaralı olarak kurtuldu. Sarı’nın vefatı başta ailesi olmak üzere Karasu’yu yasa boğdu.

Oğuzhan Sarı’nın gece saatlerinde Karasu Gasilhanesi’ne getirileceği ve Cumartesi günü toprağa verileceği öğrenildi. Karasu Haberleri & Öncü Karasu olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır dileriz.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.