-

Kaza D650 Karayolu, Karasu – Adapazarı yolu üzeri Karasu’nun Kurumeşe Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Yol çalışması nedeniyle tek şeride indirilen bölgede meydana gelen kazada üç kişi yaralandı.

Adapazarı istikametinden Karasu istikametine seyir halinde olan Fatih K. idaresindeki 34 VOM 45 plakalı araç, karşı yönden gelmekte olan Osman Ç. idaresindeki 54 UA 932 plakalı araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle tarlaya uçan araçta bulunan Osman Ç. ve Şükriye A. ile diğer araçta bulunan Fatih Ç. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yararlılar, kaza yerinden alınarak Ferizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Osman Ç. ve Şükriye A. burada yapılan ilk müdahalenin ardından Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kazayı amcasının oğluNdan öğrendiğini belirten Ferizli Sinanoğlu Mahallesi Muhtarı Yaşar Bakırtaş, “Dediki, ‘Damat Ferit kaza yapmış’. BMW olan Fatih'in. Kaza yerini Ferizli tarafında arıyorduk biz. Buraya geldik. Enişte arabada tekmiş. Diğer arabada da iki kişi varmış. Ama onlardan malümatımız yok. Ferizli'deymişler. Ama sağlık durumları iyi galiba” şeklinde konuştu.

KAZA SONRASI İLK GÖRÜNTÜLER (izle):