-

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir sitede görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır sitelere itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

Bir hafta önce görevi başında ve gerçekleştirdikleri Covid-19 denetimleri esnasında bir vatandaşın yumruklu saldırısına uğrayan Karasu Yenimahalle Muhtarı Ali Beyaz’a Karasulu diğer mahalle muhtarları destek verdi. Salı günü gerçekleştirilen muhtarlar toplantısı öncesi toplu fotoğraf çektiren ve muhtarlar, “Çirkin saldırıyı kınıyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

BEYAZ, OLAYI ANLATTI

Yenimahalle Muhtarı Ali Beyaz, “Denetim ekibinde yer alan iki görevli ile birlikte mahalle sınırlarımız içerisindeki bir mekana Covid-19 yazısı asmaya gittik. Astığımız yazının fotoğrafını çektiğimiz esnada bir vatandaş ‘Fotoğrafımı çekme’ diyerek uyarıda bulundu. Biz de kendisini değil, yapılan işlemi fotoğrafladığımızı söyledik” şeklinde konuştu.

Çalışmanın fotoğrafını çektikten sonra şahsın yumruklu saldırısına uğradığını belirten Muhtar Ali Beyaz, yaşanan olay sonrası darp raporu alarak suç duyurusunda bulunduğunu belirtti. “Bu tür denetlemelerde yanımızda emniyet güçleri olmadığı zaman ters tepki alıyoruz” diyen Beyaz, “Seçilmiş bir muhtar olarak mahallelerde denetleme yapmamız tepki çekiyor” ifadelerini kullandı.

BEYAZ’IN ARKASINDAYIZ

Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı Türker Tetik ise yaşanan çirkin saldırıyı, tüm mahalle muhtarları olarak kınadıklarını ifade etti. Tetik, “İçişleri Bakanlığı tarafından Vefa Destek Grubu adıyla muhtarlara denetleme yetkisi verildi. Muhtarlar olarak görevimizi yaparken, uğranan böyle bir saldırıya karşıyız. Yarın bu çirkin saldırılara biz de maruz kalabiliriz. Saldırıyı kınıyoruz. Muhtar Ali Beyaz’ın arkasındayız. Hukuki ne varsa yapılacaktır” şeklinde konuştu.

MUHTAR ALİ BEYAZ, OLAYI ANLATTI (izle):