KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Nevtan Angün’ün haberi

 

Karasu – Yenimahalle yolu (İstanbul Caddesi) üzerinde meydana gelen trafik kazasında dört kişi yaralandı. Saat 21:00 sıralarında “Ölüm Yolu” diye tabir edilen ve bugüne kadar ölümlü, yaralanmalı çok sayıda kazanın meydana geldiği noktada bir kaza meydana geldi.

 

Karşılıklı istikamette seyir halindeki iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu kimliği henüz belirlenemeyen dört kişi yaralanırken bir kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yaralıların arasında dört yaşında bir de çocuğun olduğu öğrenildi.

 

Olay yerine dört ambulans sevk edilirken, yaralılar 112 acil ekiplerince Karasu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaza yerinde güvenlik önlemleri aldı ve trafiği kontrollü olarak verdi.

 

Yaz sezonunun başlamasıyla ölüm yolunda bir kaza meydana gelmesi sonucu gözler yeniden bu kritik noktaya çevrildi. Yolun bir süre önce dubalarla ayrılmasıyla kazaların önüne geçilmesi amaçlanmıştı. Vatandaş, yetkililerden bu yola acil çözüm bulunmasını istediklerini belirtti.

 

KAZA YERİNDEN FOTOĞRAFLAR: