-

KARASU GİRİŞİNDE KAZA: 2 YARALI (izle);

...

Kaza, Karasu ilçesi Kabakoz Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde ilçe girişinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Adapazarı istikametinden ilçeye giriş yapmakta olan B.Ş. idaresindeki 41 AHK 365 Peugeot markalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptı.

Ardından yaklaşık 25 metre sonra refüjdeki aydınlatma direğine çarpması sonucu yan yatarak durabildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve SEDAŞ ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, araç içerisinden çıkardığı yaralı B.Ş ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişiyi sağlık ekiplerine teslim etti.

Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Karasu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada kullanılamaz hale gelen otomobil, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.