Karasu Şehit Hasan Keleş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11.sınıf öğrencisi Kadir Şentürk, ses kısılması şikayetiyle gittiği doktorda üzücü haberi almasıyla hayatı bir anda değişti. Beyninde tümör tespit edilen Şentürk için Karasu’da arkadaşları tarafından bir yardım kampanyası başlatıldı. Destek, Karasu sınırlarını da aştı ve Sakarya il merkezi basınında da yer almasıyla öğrenciler harekete geçti. Serdivan Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri, okulda topladıkları yaklaşık 1.900 liralık nakit desteği, Şentürk’ün ameliyatı için verilen hesap numarasına yatırdı.

 

Serdivan Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Gevher, müdür yardımcısı ve öğrenciler, Karasu’ya gelerek Kadir Şentürk’ü okulunda ve evinde ziyaret etti. Müdür Gevher, “Öğrencilerimizin yaptığı, maddi destekten çok, manevi bir destektir. Bu tür durumlarda birlik ve beraberlik çok önemlidir. Dertler ve sıkıntılar paylaşılarak azalır. İnşallah Kadir’in sıkıntısını paylaşarak azaltacağız, sevincini de arttıracağız. Gençlerimize böylesi bir anlamlı girişimden dolayı tebrike diyorum” dedi.

 

Karasu Şehit Hasan Keleş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ali Salim ise, “Öğrencimiz için Serdivan’dan gelen bu destek bizi çok mutlu etti. Biz elimizden gelen her türlü maddi ve manevi desteği vermeye hazırız. Müdürümüz Mehmet Gevher’e ve Serdivan Anadolu Lisesi öğrenci ile öğretmenlerine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Kadir Şentürk’ün annesi Emine Şentürk ve babası Şenol Şentürk de, Serdivan’dan gelen destek için teşekkür etti ve “Kadir, hepimizin çabalarıyla sağlığına kavuşacak ve ileride bu anlamlı desteği başkaları için gerçekleştirecek. Maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Kadir’in ameliyat masrafları için ilk etapta 65 bin TL toplamda ise 90 bin TL’ye ihtiyaç var. Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar, Finansbank şubelerinden, babası Şenol Şentürk’e ait TR79 0011 1000 0000 0055 9093 04 numaralı IBAN numarasını kullanarak yardımda bulunabilirler.

 

KADİR İÇİN SÖYLEYECEKLER: Haberi okumak için buraya tıklayın

 

KADİR'İN HAYATI BU PARAYA BAĞLI: Haberi okumak için buraya tıklayın

 

HABERE AİT VİDEO ve FOTOĞRAFLAR: