-

Olay Karasu ilçesi İncilli Mahallesi Plaj Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre ilçe dışından gelen ve tam kapanma günlerini Karasu’da geçiren Z.N. isimli kadın, aracı ile sokağa çıkma izin belgesi olmadan alışverişe çıktığı sırada polis denetimine takıldı.

Et almak için arazıyla dışarı çıkan kadın sürücü, polis ekiplerine seyahat izin belgesini göstererek bu belge ile dışarı çıkabileceğini belirtti. Seyahat izin belgesi ile dışarı aracıyla çıkabileceğini düşünen kadın sürücü, dakikalarca polisi ikna etmeye çalışsa da cezadan kaçamadı.

Sokağa çıkma izin belgesi olmadan aracıyla dışarı çıktığı gerekçesiyle kadın sürücüye 3 bin 150 lira ceza kesildi. Öte yandan kadın sürücü polisleri ikna ederken farklı bir araçta bulunan iki kişiye de izin belgeleri bulunmadığı için cezai işlem uygulandı.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir sitede görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır sitelere itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

SEYAHAT iZiN BELGESi iLE DOLAŞAN KADIN SÜRÜCÜ, CEZADAN KAÇAMADI (izle):