-

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir sitede görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır sitelere itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

Edinilen bilgiye göre kaza, Karasu’nun Darıçayırı Mahallesi’nin Bölge Üstü diye bilinen mevkide meydana geldi. Paralı Mahallesi istikametinden Darıçayırı Mahallesi istikametine seyir halinde olan Gökhan K. İdaresindeki 54 AEG 683 plakalı araç, virajı alamayarak 25 metrelik şarampole yuvarlandı.

Taklalar atarak durabilen araçta bulunan ve Kızılcık Mahallesi'ndne olduğu öğrenilen sürücü Gökhan K. ve oğlu Mustafa K. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, 112 sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Karasu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Gökhan K, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Yenikent Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Darıçayırı Mahallesi Muhtarı Mustafa Kaya, “Bölgede daha önce de kaza meydana geldi. Bariyerlerimiz yarım kaldı. Yüz metre ileride bir kaza daha olmuştu. Bariyerlerimizin tamamlanmasını istiyoruz. Kazaların önlenmesini istiyoruz” diyerek yetkililere seslendi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

VİDAJI ALAMAYAN ARAÇ ŞARAMPOLE YUVARLANDI (izle):