-

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir sitede görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır sitelere itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

Yangın, Karasu Yenimahalle’de saat 24:00 sıralarında bilinmeyen bir nedenden ötürü çıktı. Sinan Kara’ya ait olduğu belirlenen balık lokantasından alevlerin yükseldiğini gören mahalle sakinleri, durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Sakarya Büyükşehir Belediyesi Karasu İtfaiye Amirliği’ne bağlı üç adet itfaiye aracı sevk edildi.

Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ve bekçi ekipleri de Yenimahalle’ye sevk edilerek geniş güvenlik önlemi alınması sağlandı. İtfaiyenin zamanında müdahalesine rağmen, geceyi aydınlatan alevler, balık lokantasının tamamen yanarak kullanılamaz hale gelmesine neden oldu.

Uzun süren müdahale sonrası yangın kontrol altına alındı ve alevlerin yan binalar ile balık lokantalarına sıçraması önlendi. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışması sonrası yangının çıkış sebebi araştırılmaya başlandı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

YANGIN SONRASI İLK GÖRÜNTÜLER (izle):

YANGIN SONRASI FOTOĞRAFLAR: