-

ÇATI KATINDA TAMİR YAPAN GENÇ, MERDİVEN BOŞLUĞUNA DÜŞTÜ (izle):

...

Olay, Karasu ilçesi İncilli Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan iki katlı bir binanın çatı katında yaşandı. Edinilen bilgilere göre, bir internet firmasında çalışan Ali Osman Ü. (28), binanın çatı katında internet çalışması yaparken merdiven boşluğuna düştü. Sesi duyan çevredeki vatandaşlar yaralının imdadına koşarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ali Osman Ü., Karasu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis, olay ile ilgili inceleme başlattı.

İYİLEŞİNCE SAATİNİ TAMİR EDİLMİŞ ŞEKİLDE VERECEĞİM

Yaralı gencin imdadına yetişen Hüseyin Eriş, “Dükkanda çalışıyorduk. Bağırma sesleri duyduk. Birisi inliyordu. Düşmüş olduğunu tahmin ettik. Binanın çatısına çıktık. Bayağı bir aradık. Gittiğimizde yerde arkadaşı düşmüş bir şekilde bulduk. Tahmin ettiğimiz kadarıyla omuzu kırık. İnternet tamircisiymiş. İnternet ağı çekmek için çıkmış çatıya. Yan pasajda çalıştığı internetten arkadaşları da hemen yetişti. Arkaşın düşmenin etkisiyle kırılan saatini ve gözlüğünü yerde buldum. İnşallah, iyileştiğinde kendisine tamir edilmiş bir şekilde vermeyi istiyorum. Allah acil şifalar versin” dedi.