-

ADATEPE SAPAĞINDA KAZA: 1 ÖLÜ! (izle):

...

Kaza, Karasu Adapazarı D-650 Karayolu üzeri Adatepe Mahallesi sapağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Adapazarı istikametinden Karasu istikametine seyir halinde olan Y.İ. idaresindeki 54 E **** plakalı otomobil ile Adatepe Mahallesi sapağında dönüş yapan Necmi Yavuz (70) yönetimindeki plakası bulunmayan motosiklet çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle motosiklet ve sürücüsü yaklaşık 30 metre ileriye savrulurken, otomobil işaret tabelalarına vurarak refüje çıktı. İhbar üzerine olay yerine 112 acil servis ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Yavuz'un hayatını kaybettiği belirlendi.

Yaralanan otomobil sürücüsü ve yanında bulunan eşi ise yaralı olarak Ferizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazada hayatını kaybeden Necmi Yavuz’un evden çıktıktan sonra kendisini kahvaltıya bekleyen ailesine ekmek alıp geleceğini söylediği öğrenildi. Acı haberi alan aile ise olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.