-

Kaza, 6 Ağustos Cumartesi günü Adapazarı ilçesi Şeker Mahallesi Kirtetepe Caddesi üzerinde meydana gelmişti. Edinilen bilgilere göre; minibüs ile Karasu Kurudere Mahallesi’nden Enes Aygüneş’in kontrolündeki motosiklet çarpışmıştı.

Çarpışmanın etkisiyle savrulan Enes Aygüneş’e bu kez kamyonet çarpmıştı. Kazada ağır yaralanan 19 yaşındaki Aygüneş, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

Yaklaşık iki gün boyunca yaşam mücadelesi veren talihsiz genç, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılmadı. Aygüneş, Salı günü saat 11:00’da Kurudere Mahallesi Kocataş Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Kocataş Mezarlığı’na defnedilecek.

Mahallesinde sevilen bir genç olduğunu ifade eden Kurudere Mahallesi Muhtarı Hasan Emanet, “Saygılı ve saygın bir gencimizdi. Haberi alınca çok üzüldük. Başta ailesi ve sevenleri olmak üzere tüm mahalle halkımızın başı sağ olsun” dedi.

Aygüneş’in bir firmada motokurye işine başladığı ve ilk iş gününde bu kazayı geçirdiği öğrenildi.

KarasuHaberleri.com İnternet Medyası ve Öncü Karasu Gazetesi olarak Aygüneş’e Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına sabır dileriz.