-

Olay Karasu Aşağı Aziziye Mahallesi’nde bulunan bir düğün salonunda meydana geldi. İddiaya göre düğüne katılan Karasu Belediyesi Garaj Amiri Ahmet Parlak ve Amir Yardımcısı Metin Soytürk, düğünden çıktıktan sonra araçlarına yöneldi.

Parlak ve Soytürk ile kendilerine yaklaşan iki kişi tarafından darp edildi. Olay yerine çağırılan 112 sağlık ekiplerince Karasu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ahmet Parlak’ın burnunda kırık, Metin Soytürk’ün ise ayağında kırık meydana geldiği öğrenildi.

Karasu Belediyesi Garaj Amiri Ahmet Parlak, yapılan müdahalenin ardından taburcu edilirken Amir Yardımcısı Metin Soytürk’ün ise Sakarya Toyotasa Acil Yardım Hastanesi’ne sevk edildi. Parlak ve Soytürk’ün, kendilerini darp eden şahısların, bir süre önce Belediye bünyesinde çalışan ve işten çıkartılan iki işçi olduğu iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Parlak ve Soytürk'ü darp ettikleri iddia edilen E.G. ve K.Ç.'yi gözaltına aldı. Yaşanan darp olayıyla ilgili ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.