-

KARASU'DA EĞLENCE MEKANI KÜLE DÖNDÜ (izle):

...

Yangın, Karasu’nun Yeni Mahallesi’nde gazinolar bölgesi olarak bilinen mevkide meydana geldi. Sabah 06:00 sıralarında Yusuf Kaya’nın işlettiği eğlence mekanında bilinmeyen bir nedenden ötürü yangın çıktı.

Alevleri gören diğer işletme sahipleri, durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yangının, eğlence mekanının kapalı olduğu saatlerde çıkması nedeniyle ölen ya da yaralanan olmazken alevlere teslim olan işletme tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kontrol altına alınan yangın, gün ağardığında söndürülebildi. İşletme sahibi Yusuf Kaya, “Polisin telefon etmesiyle haberim oldu. Geldiğimde burası yanmıştı. Ne olduğunu, yangının neden çıktığını bilmiyorum. Başkası mı yaktı bilemiyorum. Daha önce de yangın çıkmıştı” dedi.

Polis, sabotaj ihtimaline karşı olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatarak çevre güvenlik kameralarını inceleme altına aldı. Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Ekipleri de yanan mekanda incelemede bulundu.