-

KARASU JANDARMA ASAYİŞ ÇALIŞMALARI (izle):

...

Karasu Kaymakamlığı başkanlığında düzenlenen toplantıda Karasu’da jandarma sorumluluk bölgesinde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi veren Karasu İlçe Jandarma Komutanı J. Üsteğmen Hasan Alataş, şu ifadeleri kullandı:

“Sorunsuz bir fındık sezonunu geride bırakıyoruz. Karasu’ya yaklaşık 2 bin civarı fındık işçisi geldi. Bu işçilerin kayıtları konusunda en büyük destekçimiz her zaman muhtarlarımız oldu. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz.

KAMERANIN ÖNEMİ

Jandarma sorumluluk bölgesinde olan mahallelerimizde önemli asayiş sorunları yaşanmıyor. Ancak bu mahallelerde kamera eksikliği mevcut noktalar var. Asayiş olaylarında en büyük yardımcımız bu kamera sistemleri ve bazı mahallelerde kamera kurulumuna ve kamera sayılarının arttırılmasına ihtiyaç duyuyoruz.

OKULLAR ZİMMETLENDİ

Sorumluluk bölgemizde bulunan 12 ilk ve ortaokul müdürleri ile tek tek görüştük. Her okulu bir personelimize zimmetledik. Olası bir durumda temas kuruması için personellerimiz ile okulları ilişkilendirdik.

UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE

Karasu’nun çevre mahallelerinde uyuşturucu ile mücadelede somut adımlar atılıyor. Atmaya da devam edeceğiz. Uyuşturucuyla mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğiz. Yerel basında da sık sık bu konuda yapılan çalışmalar da görülmekte”