Hoşlandığınız, aşık olduğunuz erkeğin nasıl kadınlardan hoşlandığını ve ilişkisini nasıl kurduğunu bilmek istemez misiniz?

 

Bu konuda astroloji bize bir hayli bilgi veriyor. Tabi öncelikle doğum tarihi ve saat bilgisi girerek bir doğum haritasına sahip olmanız lazım.

 

Venüs’ün hangi burçta olduğunu öğrenmeden bu bilgileri kullanamazsınız. İnternetten kolaylıkla çıkartabilirsiniz. Ya da mail adresimden bana ulaşabilirsiniz.

 

Astroloji haritamızda Venüs bizim sevdiğimiz hoşlandığımız şeyleri gösterir.

 

Erkeğin astroloji haritasında da Venüs ve Ay gezegenlerinin bulunduğu yer aslında onun nasıl kadınlardan hoşlandığını gösterir. Siz de partnerinizin haritasındaki Venüs’ün bulunduğu burca bakarak onun hakkında bilgi edinebilirsiniz.

 

Venüs Koç ilişkide girişken, canlı ve sıcak kanlı kadınlardan hoşlanır. Ama ilişkiyi kolay tüketen bir yanı da vardır.

 

Venüs Boğa sevdiği zaman tam seven ama sevebilmesi uzun suren bir erkek tipidir. Bitmek bilmeyen bir güven ihtiyacı vardır. Kadında dış görüşe oldukça önem verir.

 

Venüs İkizler zeki kadınlarda hoşlanır, bağlanmayı sevmez, onun için güzelliğin çok önemi yoktur. Zihinsel olarak bir şeyler paylaşacağı kadınlarla birlikte olmak ister.

 

Venüs Yengeç annesine benzeyen kadınlardan hoşlanabilir ve aileye önem verir. Tam evlilik insanıdır. Fazla alıngan olabilirler dikkat edin.

 

Venüs Aslan güzel ve dikkat çekici kadınlardan hoşlanır. Sanatsal yanınız kuvvetli ise tam Venüs aslan erkeğine uygunsunuz. Sıradan kadın ona göre değildir.

 

Venüs Başak duygulardan çok mantık önemelidir. Romantizm beklemeyin. Mantıksal olarak ona uygunsanız bu iş tamamdır. Fazla eleştirel ve duygusal yani güçsüzdür.


Venüs Terazi zevk sahibi, düşünceli ve duyarlıdır ve böyle kadınlardan hoşlanır. Evlilik ve aşktan yana şanslıdır. Venüs en çok bu burçta rahattır.


Venüs Akrep çok derin duygular vardır. Tutkuludur. Cinsel cazibesi fazladır. İlişkide derinlik arayan ve gizemli kadınlardan hoşlanır.


Venüs Yay sıra dışı ve farklı ilişkiler ister. Spontan ve neşeli kadınlardan hoşlanır. Eşiyle  birlikte maceraya atılmak seyahat etmek ister.


Venüs Oğlak duygular geri plandadır. İlişkilerine iş ilişkisi gibi bakar. Kariyeri güçlü olan kadınları sever. Zor beğenir.


Venüs Kova arkadaşlık onun için daha önemlidir. Özgürlük alalına saygı ister ve entelektüel kadınlardan hoşlanır. Sevgilisiyle önce arkadaş olmak ister.

 

Venüs Balık aşka aşık bir yapı verir. Oldukça romantiktir. Hassas duyarlı ve romantik zevkleri olan kadınlardan hoşlanır. Aşkta gözü kördür.