Kaç kurguda kaldı aşk, anlatmak hatta yazmak.

Kızlarım kendinizi çok sevin ve sizin kalbinizi seven adamları özleyin aşk asla özgürlüğünüzü kısıtlamak değildir. Sizi seven insan kalbinizi sever aşk demek saygı, edep, güzellik ve en çok mutluluk demek size çokça saygı duyan adamları özleyin.

‘’Grup hepsi’ den olmaz oğlanı dinleyin bu yazıyı okurken.

Dünya hali ve aşk tam bir oyun misalidir. Bakın savaşmak demiyorum tamamen oyundur diyorum ve sizlerde yaşadıkça yani oynadıkça seversiniz.

Şiirleri adamlar yazar ama kaç kadına…

Üstatlarım özür dilerim ama sen Piraye’yi severken kolundaki saatte yazılıydı

Aşka inanın ve âşık olun ama kalbinizi seven adamları özleyin. Kahve için bir kendinize gelin ve bizler dünyanın zarafetiyiz…

Kuşlar aptal ise balıkçı niye tekneyi terk etsin ki.

Âşık olun sevin delice, özgürce âşık dünyanın bir kanunun arka yüzüdür.

Bilirsiniz dünyanın iki kanunu vardır ya delir ya da oyna sizce aşk hangisinin arka yüzü.

Geç ayna karşısına gülümse kendine ve odanın güller ile donat ( şair gülleri pek sevmese de)

Evet, güllerde yalancıdır. hımm nasıl mı? Gölgeleri ele veriyorlar onları suçta beyaz gülündür.

Aptal melodiler, dünya, aşk ve yalan dedik ya şiirler bir palavra mı acaba?

Hayır, tabi ki de mi acaba off! Çok karışık bir cevap oldu demi aslında şiirler tamamen şairin kafası demek hatta kalbimiz ruhumuz demektir.

Hangi adama aşık ise onu kim yaraladı ise kalem öyle yönünü bulur yani şiirler delilerin işidir… Aptal olmayın güçlü olun daima gülümseyin savaş soğuk kandır. Zamanı kaçırma ve hayat ise yaşamaktan ibaret kendinize güvenin hem aşktan kaçmayın sadece güzel sevin ve asla ihanet etmeyin ama en önemlisi özgürlüğünüzü kimseye emanet etmeyin.

Aynalar doğru söyle ne kadar insan yapı olsa da şarkı ise kefaret prangalar sizi üzenlerin üzerinde olsun. Neresi olur olsun gülmek mi istiyorsun gül hatta delice dans mı etmek istiyorsun et ve çocuk olmak istiyorsan çocuk gibi ol.

Balonları bırak, şiirler hep sizin ile olsun.

Ayrıca hadise sen çok güçlü bir kadınsın…