Dört yıl önce bir bayan gazeteci ile ahlaksızlaşma üzerine konuşmuştuk. Ülkemizde on üç, on dört yaşlarında çocukların cinsel ilişkiye girdiklerini, bunu da okul arkadaşları ile yaptıklarını ve bir zorlama olmadığı için ailelelerinin de bu duruma sessiz kaldıklarını yazmıştık.

Bu olaylar bilinmesine rağmen gizlendiğini, çoğu çocuğun psikolojisinin bozulduğunu ve maalesef erkek çocuklara yapılan istismarın da çok fazla olduğunu ve ailelerin hem kendi adlarına hem de çocuklarının gelecekleri adına bu durumu gizlediklerini şikayete gitmediklerini yazmıştık.

Bugün gelinen noktada ve ortaya çıkan skandalın sadece aysbergin görünen yüzü olduğunu ve bir de görünmeyen tarafı var ki söz söylemeye hayamız elvermiyor.

"Durumumuz daha da kötüye gidiyor" demiştim. Her gün biraz daha karanlığa doğru gidiyoruz. Olaylara müdahele bile edemiyoruz.

Bu olay sadece ülkemizde mi oluyor? Hayır!

Cinsellik ve pedefoli Avrupa'da, Amerika'da, Asya ülkelerinde her yerde had safhada yaşanmaktadır. Ahlak bir dünya sorunu haline gelmiştir. Geçen gün Avustralya'da rahiplerin erkek çocuklara taciz haberlerini okurken diğer tarafta Avustralya'da yüzde altmışla kanunlaşan eşcinsel evliliğin serbestleşmesi dünyanın nasıl ahlaksızlaştığının bir boyutudur.

Ülkemizde fuhuş patlama yapmış, küçük ilçelerde bile barlar, pavyonlar dolmuş, en büyüğünden küçüğüne kadar namusumuzu korumak adına endişeler içine düştüysek Allah sonumuzu hayr eylesin.

Bu gidiş iyi değil. Rabbim çoluğumuzu çocuğumuzu korusun, endişeliyiz...