Güzel bir yol yaparsın, çile bitti dersin, ilçemiz medeni oldu dersin, bir bakarsın ne kadar medeniyetsiz varsa ayağını gazda unutur ve sen o güzelim yola kasis yaparsın.

Güzel bir yol yaparsın, insanlar rahat yürüsün diye kaldırımları genişletirsin, park düzeni getirirsin, medeni insanların anlayacağı çizgiler çizer, tabelalar dikersin. Medeniyetsizin biri gelir ve yasak yere park eder. Mecburen hayvana çit çeker gibi duba dikersin.

Sonra da sen haksız olursun. O kasisi yaptıran maganda masum, hatalı yere parke den, yolu daraltan ve kazaya sebebiyet veren maganda masum, sen suçlusun.

Merkez Camii yanından Kuzuluk Mahallesi’ne çıkan yolda Cuma günü meydana gelen ve sonucu ölümle sonuçlanabilecek kazanın tek sorumlusu orada hatalı park edilmesiydi.

Karasuspor Başkanı Mehmet Akbaş, ATV aracıyla takla attı ve ölümden döndü. Yunus Emre Caddesi’nde yasaklı yere parkın elzem şekilde önüne geçilmesi gerekiyor.

Emniyet Müdürüm Halil Akyol, o caddede MOBESE var, yasak tabelası var. Ama hala park da var. Lütfen buna bir çözüm bulun. Belediye Başkanım İshak Sarı, o güzel yolları kullanamayan magandalar yüzünden yapmak zorunda kaldığınız dubaları dikmekte ne yazık ki haklısınız.

Vatandaşın ve esnafın dediğine göre polis de zabıta da “Yapacak bir şeyim yok” demiş Yunus Emre Caddesi için...

Sayın Akyol ve Sarı, polis ve zabıtanın yapacağı bir şeyler var. Biri her park edene ceza keser, biri de o yola dubalama çalışması yaparsa hatalı parklanma da bıçak gibi kesilir.

MUHTARLAR YALNIZ BIRAKILDI

19 Ekim Pazartesi günü Muhtarlar Günü nedeniyle bir tören yapıldı. Törende Kaymakam Dr. Ahmet Naci Helvacı ve Belediye Başkanı İshak Sarı yoktu. Tören sonunda yapılan belge takdim törenine dahil oldular.

Muhtarlar Derneği Başkanı Türker tetik ve 39 muhtar, en özel günlerinde yalnız bırakıldı. Resmi bir törende protokol sıralamasını muhtarların eski başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu düzenledi. Bazı protokol üyeleri de töreni terk etti.

Öyle veya böyle... Gerekçesi neydi bilinmez ama resmi bir törende oluşan bu tablo hiç mi hiç yakışık alan bir tablo değildi.

MUHTARLAR ATANDI MI?

Törende yaşanan diğer sorun ise belge takdiminde anons edilen muhtarların büyük bölümünün adının, soyadının veya mahallesinin yanlış anons edilmesi oldu. Bu listeyi Karasu’ya dün gelen bir görevli mi hazırladı? Yoksa muhtarlar artık atamayla mı görevlendirilecek?