-

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Cuma günü Sakarya’ya gelerek bir dizi ziyarette bulundu. Ziyaretlerin ardından Öğretmen Destek Merkezi’nde gerçekleştirilen Eğitim Yatırımları Toplu Açılış Töreni’ne katılan Selçuk, Sakarya’da 2019 yılı ocak ayı ile 2021 yılı Mart ayı arasında yapımı tamamlanan 16 eğitim kurumunu aynı anda hizmete açtı.

Yapıldığı dönemde Türkiye’de sadece bir okula verilen Endüstriyel Otomotiv bölümüne sahip olan Karasu’nun üçüncü meslek lisesi Karasu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de, Bakan Selçuk’un toplu olarak açılışını yaptığı 16 kurum içerisinde yer aldı.

KARASU’NUN 3.MESLEK LİSESİ

Okul Müdürü Atakan Öz, “342 öğrenci, 24 eğitimci ve 3 idari kadrosuyla birlikte 2020 yılının Mayıs ayı itibariyle eğitim ve öğretime başladı. Makina Bölümü, Elektrik ve Elektronik Bölümü ile Endüstriyel Otomotiv Bölümü’ne sahip Karasu’nun üçüncü meslek lisesinin resmi açılışını yapmanın mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

Bakan Ziya Selçuk’un toplu açılış kurdelesinin kesimiyle eş zamanlı olarak Karasu’da da üçüncü meslek lisesinin açılış kurdelesi, Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli, okul idaresi, eğitimciler ve öğrencilerin katıldığı mini bir törenle kesildi.

BAKAN SELÇUK'UN KATILDIĞI TÖRENLE AÇILDI (izle)