-

2018 yılında sosyoloji alanında Türkiye birinciliği, 2020 yılında ise psikoloji alanında Türkiye ikinciliğinden sonra 2021 yılında da iki Türkiye derecesi elde eden Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Okulun Tarih öğretmenlerinden Barış Örgen danışmanlığında TÜBİTAK Lise öğrencileri proje yarışmasında İzlem Beren Karataş ve Asya Tülay Kaçar bin 231 proje arasından Sosyoloji alanında Türkiye 2.si olurken Ömer Karaman ve Yağmur Buse Aydemir de bin 107 proje arasından Tarih alanında Türkiye 3.sü oldu.

Öğrencilerin bu başarısı Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş tarafından da tebrik gördü. Durmuş, başarıyı sosyal medya hesabında “İnanıyorum ki hiçbir başarı tesadüf değildir. Yeter ki gereğini yapalım. Bu anlamlı ve önemli başarıda imzası olan kıymetli çocuklarımı ve danışman öğretmenlerini gönülden tebrik eder, başarılar dilerim” ifadeleri eşliğinde paylaştı.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.