-

BiR OKULA DAHA RENK KATTILAR (izle):

Türk Kızılay Karasu gönüllüleri, bir okula daha renk kattı. Şehit Ferhat Sözer İlk ve Ortaokulu’nun bahçe duvarlarını masal kahramanları ve renkli figürlerle süsleyen Kızılay Karasu koordinatörlüğü, okul kütüphanesine de Dünya Klasikleri seti hediye etti.

Etkinlik hakkında bilgi veren Türk Kızılay Karasu Koordinatörü Adem Ekşi, “Bir okulumuza daha dokunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Karasu gönüllülerimizle birlikte Şehit Ferhat Sözer İlk ve Ortaokulu’nun duvarlarını, minik yavrularımız için masal kahramanları ve renkli figürlerle donattık” dedi.

MALZEME SİZDEN, İŞÇİLİK BİZDEN

Ekşi, “2021-2022 eğitim öğretim yılına kadar da tüm okullarımızı bu haliyle öğrencilere teslim etmeyi amaçlıyoruz. Bu çalışmalarda muhtarların, mahalleli iş adamlarının ve velilerin de desteği çok önemli. Malzeme sizden, işçilik bizden diyerek gönüllülerimizin el emekleri ile okullarımızı renklendirmekten mutlu oluyoruz” diye konuştu.

Adem Ekşi, “Bu kapsamda da destek olan iş adamlarımıza, Yalı Mahallesi Muhtarı Dursun Ali Akbaş ve mahalle halkına teşekkür ediyorum” diyerek destek olanlara da teşekkürlerini iletmeyi ihmal etmedi.

TALEP UFAK, DÖNÜŞ BÜYÜK

Şehit Ferhat Sözer İlk ve Ortaokulu Müdürü Ahmet Ova ise “Okulumuza katkılarından ötürü Türk Kızılay Karasu Koordinatörlüğü’ne teşekkür ediyoruz. Kendilerinden ufak bir talepte bulunduk ve gönüllü ordusunun emeğiyle büyük bir çalışma bulduk karşımızda” diye konuştu.

Ova, “Uzaktan eğitimin sürdüğü ve çocuklarımızın kitap kokusundan uzak kaldığı bu dönemde bilgiyi raflarda tutmak çok önemli. Kızılay’ın da desteğiyle Dünya Klasikleri setini çocuklarımıza sunmuş olduk” diyerek sözlerini tamamladı.