-

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Karasu Temsilcisi Furkan Enşici, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Karasu İlçe Kaymakamı Dr. Helvacı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan’ı makamlarında ziyaret etti. Enşici’ye sendika üyesi Sevilay Kocabaş da eşlik etti.

Ziyaretlerde Dr. Helvacı ve Turhan ile sohbette bulunan Furkan Enşici, kurtuluş mücadelesi döneminde olduğu gibi Koronavirüs salgını sürecinde de eğitimcilerin göstermiş olduğu özveri ve fedakarlıklara değindi.

“Bu zorlu süreçte mesleğimizin ve öğrencilerimizin kıymetini bir kez daha öğrendik” diyen Enşici, “Yavrularımızla kısa süren yüz yüze eğitim ile hasret giderdik. Vakaların artmasıyla alınan yeni tedbirler ile tekrar özlem duymaya başladık. Diliyoruz ki sağlıkla bu süreci atlatıp tekrar yavrularımız ile bir arada olalım” ifadelerini kullandı.

Öğretmenlerin salgın süreci içerisinde büyük fedakarlık gösterdiğine de vurgu yapan Enşici, “Bu günün vesilesiyle de onlara teşekkür ediyor, günlerini kutluyorum” dedi. Ziyaretin sonunda Kaymakam Dr. Helvacı’ya Mehmet Akif İnan külliyatı ve kupa bardak, Çetin Turhan’a da kupa bardak hediye edildi. Enşici, sendika üyesi olan öğretmenlere de kupa bardak takdim ederek günlerini kutladı.