-

EBUBEKİR SIDDIK SAVAŞÇI KARASU'DA (izle):

...

Cuma günü Karasu’ya gelen Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Duran Yüce ve İl MEM Şube Müdürü Fatih Arduç ile birlikte bir dizi ziyarette bulundu.

Savaşçı ilk olarak Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı ve Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’yı ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde kendisi için hazırlanan brifing sunumuna katıldı

Karasu’da yapımı devam eden 24 derslikli yeni lise binası inşaatı ile öğretmen evi inşaatını inceleyen Savaşçı, Aziziye İlkokulu ve Sezi Eratik Ortaokulu binasına giderek büyük onarım çalışması yürütülen okul binalarıyla ilgili bilgi aldı.

ÖĞRENCİYLE MASA TENİSİ OYNADI

İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Karasu Atatürk Anadolu Lisesini de ziyaret etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen ve sık sık onlarla sohbet eden Savaşçı, bir öğrenciyle de masa tenisi oynadı.

Şehit Hasan Keleş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne de giden İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, burada üretim atölyelerini ziyaret etti ve öğrencilerle birlikte üretime katıldı.

YÜZ YÜZE EĞİTİM SÜRECEK

Eğitim öğretim yılının başladığı ilk günden itibaren kesintisiz olarak uygulanan yüz yüze eğitime devam edileceğini vurgulayan Savaşçı, öğrencilerin okulda maske mesafe ve hijyen konusunda gösterdikleri hassasiyetleri için teşekkür etti.

Öğrencilere bol kitap okumaları ve derslerine planlı ve günlük olarak çalışmalarını tavsiye eden İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, ziyaret ettiği okullarda öğrencilere kitap hediyesinde de bulundu.