-

Karasu Yassıgeçit İlkokulu Sınıf Öğretmeni İsmail Demirtepe’nin koordinatörlüğünde gerçekleştirilen e-Twinning projesine Azerbaycan ve Gürcistan ile Türkiye’den Erzurum, Iğdır ve İzmir şehirleri de destek verdi. “Depreme Karşı Önlemleri Birlikte Alalım” isimli e-Twinning projesi Ocak ayında başladı ve iki ülke ile üç şehirden destek buldu.

İsmail Demirtepe, “Dört aylık bir çalışma sonunda tamamlanan proje kapsamında yer altındaki aktif faylar ve kırıklar nedeniyle oluşan depremlerin, deprem bölgesinde yaşayan insanlar için korkuya ve kaygıya yol açan hatta insanların yaşadığı yerden başka şehirlere göç etmesine bile sebep olan düşünceleri ve duyguları yenmelerini öğrencilerimiz aracılığıyla gerçekleştirmeyi hedefledik. Projemiz sonunda ortak ürünümüz olan kısa filmimizi yayınladık” dedi.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.