-

KANADA OKULLARI'NDAN BARINAĞA ZİYARET (izle):

..

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Karasu Belediyesi Köpek Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Kanada Okulları Karasu Kampüsü öğrencilerine Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ile Başkan Yardımcıları İsmail Karakaş ve Hüdaver Ağun da eşlik etti.

Ziyarette öğrencilerin en büyük ilgisini her zamanki gibi yavru köpekler çekti. Merkez görevlileri, hayvanların bakımıyla ilgili öğrencilere bilgi verdi. Başkan İshak Sarı da öğrencilere birer mama kabı hediye etti. Küçük misafirleriyle yakından ilgilendi.

HAYVAN SEVGİSİNİ AŞILIYORUZ

Okulun Görsel Sanatlar Öğretmeni Özge Güler, “Kanada Okulları olarak birer dünya vatandaşı yetiştirmenin yanı sıra hayvan sevgisi bilincine sahip öğrenciler de yetiştirmeye gayret ediyoruz. Bu özel günde burada olmaktan mutluyuz. Bizi ağırlayan Başkan İshak Sarı ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

SOKAK HAYVANLARI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Belediye Başkanı İshak Sarı ise “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla öğrencilerimizle farkındalık oluşturmak adına rehabilitasyon merkezimizdeyiz. Sokak hayvanlarının bakımı ve rehabilite edilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.