-

Karasu Zübeyde Hanım Anaokulu, tamamladığı iki projesiyle hafta içerisinde dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Son zamanlarda katılım gösterdiği projelerle adından söz ettiren Zübeyde Hanım Anaokulu, bu kez Yunus Emre ile Türkçem Hazinem ve Mehmet Akif ile Marşım Vatan Aşkım eTwinning projelerinin ortak kapanış programı gerçekleştirildi.

Programa; Ölçme Değerlendirme Merkezi Sorumlusu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yüksel Hamzaoğlu, ÖDM Koordinatörü Volkan Turgut ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Basın Sorumlusu Yalçın Akaltın ile birlikte projenin mimarları katılım sağladı. Programın sonunda eğitimcilere, katılım belgeleri takdim edildi.

Yunus Emre ile Türkçem Hazinem Projesi’nde Okul Öncesi Öğretmenleri Seniha Gizem Urhan, Betül Çavuşoglu İskender; Mehmet Akif Ersoy ile Marşım Vatan Aşkım Projesi’nde ise Meryem Parlak ve Sevinç Çakır rol aldı.

ÜÇ İLÇE BİR ARADA

Yunus Emre ile Türkçem Hazinem Projesi’nin kuruculuğunu Serdivan Zübeyde Hanım Ortaokulu Okul Öncesi Öğretmeni Elem Göktaş ve Karapürçek Teketaban İlkokulu Okul Öncesi Öğretmenleri Rabia Nur Şahin; Mehmet Akif Ersoy ile Marşım Vatan Aşkım Projesi’nin kuruculuğunu ise Serdivan Vilayetler Hizmet Birliği Şefkat Anaokulu Okul Öncesi Öğretmeni Ayşegül Kol ve Karasu Zübeyde Hanım Anaokulu Okul Öncesi Öğretmeni Meryem Parlak, üstlendi.

“Öğretmenlerimizin, çocuklarımızın eğitimlerinin yanı sıra başarılı projelere imza atmaları da bizleri son derece onore ediyor” diyen Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Zehra Türkoğlu Kuba, “Mesai arkadaşlarım, değerli öğretmenlerime teşekkürlerimi sunuyor, başarılarının devamını diliyorum” sözlerine yer verdi.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.