-

Karasu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Karasu Kulüp Doğa Cafe ve Restaurant’ta kahvaltı programı düzenlendi. Kahvaltı programına Okul Müdürü Bülent Yeke, özel eğitim sınıfı öğretmen ve öğrencileri ile veliler iştirak etti.

Özel günlerinde bir araya gelip sohbet etme imkanı bulan öğrenciler, kahvaltının ardından çalan müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Ardından Kulüp Doğa At Çiftliği’nde sevimli dostları atlar ve köpeklerle keyifli dakikalar geçirdi.

Özel eğitim sınıfı öğrencileri için etkinliklerin bu günle sınırlı kalmayacağını belirten Okul Müdürü Yeke, “Okulumuzda orta ve ağır olmak üzere 26 engelli öğrencimiz yer alıyor. Onlar için 3 şube oluşturduk. Yavrularımızın eğitimiyle ilgilenen 6 öğretmenimiz bulunuyor. Amacımız özel eğitim sınıfındaki öğrencilerimize sosyal çevre sunmak ve onları topluma kazandırmak” dedi.

Öğrencilerin okulu benimsediğini ve mutlu olduklarını ifade eden Bülent Yeke, “Velilerimiz de çocuklarını çok rahat bir şekilde okulumuza bırakıp gidebiliyor. Diğer öğrencilerimizle birlikte iç içe güven ortamı içerisinde çocuklarımıza eğitim veriyoruz. Sağ olun bu, Kaymakamımız Dr. Ahmet Naci Helvacı’nın da dikkatini çekti” şeklinde konuştu.