-

19 ÖĞRENCİ NİTELİKLİ LİSE KAZANDI (izle):

...

Karasu İmam Hatip Ortaokulu, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sonuçlarına göre Karasu’da nitelikli liselere en çok öğrenci veren okul ünvanını korudu. İHO, 19 öğrencisini nitelikli okullara kayıt ettirerek başarısını bir kez daha katladı.

Karasu İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Şeref Çifci, “Okulumuzun yüz akı olan 19 öğrencimiz, okul başarımıza daha da başarı kattı. Kendilerini nitelikli liselere yerleştirmenin gururu içerisindeyiz. Öğrencilerimize destek olan velilerimize, öğretmenlerine ve okul idaremize teşekkür ediyoruz” diyerek öğrencileri kutladı.

DÜZENLİ ve SİSTEMLİ ÇALIŞMA

Okul birincisi olan İsmail Ensar Gürgün, “Her gün düzenli bir şekilde ders çalıştım ve test çözdüm. Hayalim Kadıköy İmam Hatip Lisesi’ydi, hayalime kavuştum. Bu süreçte yanımda olan aileme, öğretmenlerime ve müdürüme teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Okul ikincisi Zeynep Sare Saka ise “Başarımın ilk adımı, dersleri okulda dikkatli şekilde dinlemek oldu. Evde de düzenli tekrar yaptım ve test çözdüm. Hayalim fen lisesiydi, puanım tutmasına rağmen imam hatip lisesine gitmeyi tercih ettim. Aileme ve eğitimcilerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Okul Müdürü Şeref Çifci, veliler ve eğitimciler, öğrencilerle birlikte başarı pastası kesildi ve öğrencilere birer hediye verildi. Ayrıca Çifci, okullarında anasınıfının da açıldığını ve 2021-2022 eğitim öğretim yılı kayıtlarının başladığını sözlerine ekledi.