-

Karasu Özel Zeliha Anaokulu’nda Mevlid-i Nebevi Haftası dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında Çarşılı Merkez Camii İmam Hatibi Ali Sarımert, minik öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerle soru cevap şeklinde geçen hoş sohbetin ardından Ali Sarımert, miniklere seccade hediye etti. Sarımert’in katılımlarından ötürü kendilerine teşekkür eden Okul Müdürü Halit Er, Ali Sarımert’e çiçek takdim etti.

Karasu’da ilk özel anaokul olma özelliğine sahip olan Özel Zeliha Anaokulu, verdiği Kur’an- Kerim ve temel dini bilgiler eğitimiyle dikkat çekiyor.

“Hepsinin yüreğine hassasiyetle işlenen Kuran ve peygamber sevgisini gözlerinde de okuma imkanı bulduk” diyen Ali Sarımert, “Minik yavrularımız çok güzel hazırlanmışlar. Öğretmenleri tarafından sevgiyle öğretilen her dua ve ilahiyi coşkuyla söylediler” şeklinde konuştu.

ÇOCUKLARIMIZ EN DEĞERLİ HAZİNEMİZ

Sarımert sözlerinin devamında, “Kandil programını düzenleyen ve bizleri davet eden Özel Zeliha Analokuluna ve değerli eşim Saliha Hanıma üstün özverisi ve başarısından ötürü teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Öğrencilere hem Peygamber sevincini aşılamak hem de onların milli, dini ve manevi duygularını geliştirmek amacıyla programı gerçekleştirdiklerini ifade eden Okul Müdürü Er ise, “Karasu’da Kur’an-ı Kerim eğitimi veren tek okul olma özelliğinden ötürü yerimizi biliyor ve bundan memnunuz” dedi.

Anaokullarında verdikleri eğitime de kısaca değinen Halit Er, “Belirttiğim derslerin yanı sıra drama eğitimi de veriyoruz. Öğrenci, öğretmen ve veli ilişkilerimizi her zaman sıcak ve diri tutmaya çalışıyoruz. Çocuklarımız bizim en değerli hazinemiz” sözlerine yer verdi.