KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Esra Angün'ün haberi

Karasu İmam Hatip Ortaokulu öğrenciler, LGS’de ilk üçe girerek Karasu’da adını zirvelere yazmayı başardı. Sportif faaliyetler ve akademik başarılarıyla ünlenen Karasu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Reyyan Çifci LGS’de Karasu birincisi oldu. Aynı okuldan Zeynep Zeren Erbatan ikinci, Melis Tatlı ise üçüncülüğü elde etti.

 

Dereceye giren öğrenciler, Okul Müdürü Şeref Çifçi ile birlikte Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’yı dün makamında ziyaret etti. Öğrencileri tebrik eden Başkan İshak Sarı, Karasu’nun gururu olan öğrencilere birer hediye takdim etti.

 

Başarı, varış noktası belli olmayan uzun soluklu bir yolculuk” diyerek sözlerine başlayan İshak Sarı, “Başta Öğretmen ve velilerimiz olmak üzere geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim hayatında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" sözlerine yer verdi.

 

Kayıtlar sürüyor

 

LGS sınavında ilçeye ve okullarına yakışan bir başarı elde ettiklerini belirten Okul Müdürü Çifçi ise, “Bu başarı, okulumuz idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerine ait olduğu gibi eğitimin tüm paydaşlarına ait. Karasu'da eğitime gönül vermiş ve her türlü desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Öğrencilere eğitim ve özel hayatlarında başarılar dileyen Çifçi, sözlerinin devamında “Okulumuz da 2020/2021 eğitim öğretim yılı 5. Sınıf kayıtları devam ediyor. Okulumuzda anasınıfını da açtık ve kayıtlarımızı başlattık” şeklinde hatırlatmada da bulundu.

 

HABERE AiT FOTOĞRAFLAR: