-

Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Koronavirüs salgını süresi boyunca hem uzaktan eğitim ile hem de yüz yüze eğitim ile üstün gayretler sunan öğretmenlerin fedakarlıklarına değinen Müdür Turhan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Saygıdeğer öğretmen arkadaşlarım; "Dünyanın her yerinde öğretmenler toplumun en fedakâr ve en saygıdeğer unsurlarıdır. (Atatürk) Sizler, en zor şartlarda dahi ülkemizin her köşesine bilimin, eğitimin, öğretimin güneşi oldunuz ve bu memleketin her bir karışını ışığınızla aydınlattınız. Sizler, fedakarlıkların en büyüğünü gösterirken, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip bu uğurda yılmadınız, usanmadınız, gayret ettiniz.

Dünya ve ülkemizde etkisini sürdüren pandemi nedeniyle gerek okullarımızda gerekse uzaktan eğitim sürecinde eğitim hizmetlerimizin aksamaması için yaptığınız gayretli çalışmalardan dolayı hepinizi tebrik ediyor, bütün eğitim çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Uzaktan eğitim yolculuğunda öğretmenlerimizin en büyük destekçisi olan, öğrenciyi bilen, yönlendiren ve tamamlayıcı bir unsur olarak yardım eden ve yanında olan velilerimize, Covid-19 salgını süresince deneyimlerinden yola çıkarak her şart ve koşulda öğrencisinin iyi, mutlu, güvende ve başarılı olma halini önceliklendiren ve kendini buna adamış öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum. Bizlere bir kez daha öğretmenliğin bir fedakârlık mesleği olduğunu gösterdiniz. Bir öğretmen olarak bu mesleği yapmaktan ve sizlerle meslektaş olmaktan gurur duyuyorum.

Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, edebiyata intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, Öğretmenler gününüzü kutluyor, hepinize saygılar sunuyorum.