-

Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sahneye konulan proje, ilçe genelinde öğrencilerin büyük beğenisini topluyor. Milli Eğitim Bakanlığı’nın projesi olan Anadolu masalları konulu proje, “Bir varmış hep varmış” sloganıyla Karasu’da kurulan masal sahnesinde canlı anlatım ile sosyal medya ve Youtube üzerinden öğrencilere sunulacak.

Her akşam bir masalın anlatılacağını belirten Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, “Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ve UNESCO Türkiye Millî Komisyonu iş birliğinde hazırlanan projeyi, başarılı bir öğretmen kadromuzla Karasu’da sahneye koyduk” dedi. Turhan, “Büyük bir gelenek olan masalların çocuklara aktarılabilmesi ve hayal güçlerini geliştirmek adına 15 öğretmenimizle birlikte örnek bir çalışma ortaya konuldu” diye konuştu.

5 İŞİTME ENGELLİ MASALI

Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro Basın ve Yayın Sorumlusu Fatma Betül Gökhan ise “Öğrencilerimiz için 15 öğretmenimiz 15 masal okudu. Ayrıca söz ve besteleri kendilerine ait 2 adet de şarkımız projede yer aldı. Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sosyal medya hesabı ve Youtube üzerinden 15 masal ile 5 adet de işitme engellilere özel masalımız her gün yayınlanacak” şeklinde konuştu.

- Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü YOUTUBE KANALI üzerinden masalları dinlemek için buraya tıklayın

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir sitede görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır sitelere itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

BAKANLIK PROJESİ, KARASU'DA SAHNE BULDU (izle):