KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu / Nevtan Angün’ün haberi

Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğü (MEM) Ölçme Değerlendirme Merkezi’nin organize ettiği toplantıya 16 ilçenin 1.sınıf zümre başkanı katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ile canlı bağlantı yoluyla gerçekleştirilen toplantıda Karasu 1. Sınıf Zümre Başkanı ve Şehit Oktay Demirci İlkokulu Sınıf Öğretmeni Mehtap Öztürk de hazır bulundu. Öztürk, birinci sınıfların uyum haftası ve sonrasında devam edecek olan eğitimi hakkında detaylı bilgi aldı.

Çevrim içi gerçekleştirilen toplantıda salgın sürecinde yapılan faaliyetler, 21 Eylül’de okula başlayacak olan 1. sınıf öğrencilerinin uyum haftası etkinlikleri, öne çıkan sorunlar, uygulanan iyi örnekler, önümüzdeki sürece dair hedefler konularında değerlendirmeler yapıldı.

Salgın sürecindeki çalışmaları nedeniyle öğretmenlerimize teşekkür eden İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, yüz yüze eğitimin başlayacağı 1.sınıflarla ilgili yapılacak çalışmada öğretmenlerimize büyük görev düşeceğini belirterek minik yavrularımızla, bir anne şefkatiyle ilgilenmelerini istedi.