Karasu Kaymakamı Aziz Mercan ve Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan’ı ziyaret eden Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri, Mercan ve Turhan’a hayırlı olsun dileğinde bulundu. Üzerlerinde 29 Ekim için hazırlanan Türk Bayraklı penyeler ile ziyaret eden minik öğrenciler Mercan ve Turhan’ın takdirini aldı. İlk olarak Kaymakam Aziz Mercan’ı makamında ziyaret eden öğrencilere Okul Müdürü Zehra Türkoğlu Kuba, Müdür Yardımcısı Fatma Betül Gökhan ve sınıf öğretmeni Ayten Kaya da eşlik etti.

 

Kaymakam Mercan, öğrencilerle uzun süre sohbet etti ve sorular sordu. Minik öğrencilerin de meraklı sorularını tek tek yanıtlayan Mercan, “Bu güzel yavrularımız, ülkemizin geleceği, yarının yöneticileri olacaktır. Siz değerli eğitimcilerimiz, bu yaştan ülkemizin geleceğini hazırlamaktasınız. Emekleriniz ölçülemez. Çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi. Okul Müdürü Kuba, Mercan’a okul hakkında bilgi verdi ve okulu adına bir çiçek takdim ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

 

 

Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan’ı ziyaret eden öğrenciler ve eğitimciler, Turhan ve şube müdürleri tarafından karşılandı. Öğrencilere çikolata ikram eden Çetin Turhan, misafirleriyle tek tek ilgilendi. “Şu an bulunduğunuz makam siz değerli öğrencilerimizin her an emrindedir. Burası sizin yeriniz” diyen Turhan, “Böyle güzel çocuklarımızı gördükçe, eğitim alanında daha şevkle çalışıyoruz. Bizler, sizin için mesai yapıyor, sizlerin Türkiye’nin geleceğine ışık tutacak bireyler olmanız için çaba sarf ediyoruz” ifadelerini kullandı. Geçen yıl Karasu’da düzenlenen İstiklal Marşı Okuma yarışmasında ikinci olan okul öğrencisi Elif Dila Yücel’in İstiklal Marşı’nı okuması ise büyük takdir topladı. Turhan’a da çiçek takdim eden öğrenciler ziyaretlerini tamamladı.