-

Karasu Şehit Hasan Keleş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Kaymakam Dr. Ahmet Naci Helvacı ve Belediye Başkanı İshak Sarı, ilçe protokolü eşliğinde atölyelerdeki üretimi yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Helvacı, Sarı ile beraberinde Cumhuriyet Başsavcısı Erkan Yüksel, İlçe Emniyet Müdürü Halil Akyol, Jandarma Komutanı Hasan Alataş ve Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Yasin Ölüç; ilk olarak Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yemek üretim atölyesini ziyaret etti.

DİKKAT ÇEKEN ÜRETİM

Karasu, Kaynarca, Ferizli ve Kocaali’den taşımalı olarak gelen toplam 4 bin 976 öğrenci için çıkarılan yemeklerin günlük olarak üretildiği Yemek Üretim Atölyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler aldıktan sonra üretilen yemekler protokole ikram edildi.

Ardından Şehit Hasan Keleş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Helvacı ve beraberindekiler, öğrenci ve öğretmenlerimize başarı dileklerinde bulundu. Spor Bakanlığı’na 80 masa tenisi, Adapazarı Çevre Dostu Ana Okulu’na 30 adet yemek masası, Sakarya genelinde 69 okula dağıtılacak 138 takım pota, birinci kalite dezenfektan, yüzey dezenfektanı, sıvı sabun, kıvamlı ve normal çamaşır suyu üretimi hakkında bilgi alan Helvacı ve beraberindekiler okuldan ayrıldı.