-

ÖZEL ZELİHA ANAOKULU, YENİ DÖNEME HAZIR (izle):

...

2009 yılında eğitim öğretime başlayan ve 12 yıldır dikkatleri üzerine çeken Karasu’nun ilk özel anaokulu olan Özel Zeliha Anaokulu, tamamladığı yaz eğitim döneminin ardından 2022-2023 eğitim öğretim yılına merhaba diyecek.

Okulda fiziki yenilemelerin de yapıldığını belirten Okul Müdürü Halit Er, sınırlı kontenjanda alınacak öğrenci kayıtlarının da başladığına dikkat çekti. Er, okulun fiziki yapısı ve eğitim programı hakkında şöyle bilgi verdi:

“12 yıldır tam kapasite ile Karasu’da eğitim veriyoruz. 5 Eylül Pazartesi günü itibariyle de yeni eğitim öğretim dönemine hazır hale geleceğiz ve sınırlı kontenjanda alacağımız kayıtlarımız başlayacak. Okulumuz 400 m² kullanım alanına sahip. 4 eğitim ve öğretim sınıfı, bir de uyku ve müştemilat odamız mevcut. Ayrıca 350 m² bahçeye sahibiz. Çocuklarımız burada güvenle hem eğitim alıyor hem de eğleniyor.

Sabah 08:00 ile 17:30 arası tam gün ve velilerin tercihine göre de yarım gün eğitim programımız mevcut. Milli Eğitim müfredatının yanı sıra resim, müzik, satranç, drama, İngilizce, binicilik ve yüzme derslerimiz mevcut.

Okulumuz, din eğitimi ile de dikkat çekiyor. Velilerimiz bu konuda çok memnun. Son sınıf öğrencilere Kur’an-ı Kerim, alt sınıflara ise sevgi dersi veriyoruz ve Peygamber’imizin güzel ahlakını öğretiyoruz. Bu alanda diğer anaokullarından da ayrılmaktayız”

Özel Zeliha Anaokulu Kurucu Temsilcisi Ayşe Özbay da 2022-2023 eğitim öğretim yılı kayıtlarının başladığını belirterek tüm velilere çağrıda bulundu. Özbay, kayıt için sınırlı kontenjan ayırdıklarını da sözüne ekledi.