-

“Hayat Boyu Öğrenme Haftası” kapsamında Perşembe günü Karasu Zübeyde Hanım Anaokulu’nda jimnastik gösterisi programı düzenlendi.

Programa Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, Karasu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Said Özkan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Taşkıran, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Fatma Betül Gökhan, Karasu tapu ve Kadastro Müdürü Erol Çakmak ve veliler iştirak etti.

Programa, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlandı. Ardından bir konuşma yapan Okul Müdürü Zehra Türkoğlu Kuba, “Biz de bu ailenin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz. “Bize desteklerini esirgemeyen Müdürlerimiz Said Özkan, Çetin Turhan, Mehmet Taşkıran ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

GÖSTERİNİN ARDINDAN HEDİYELER, KAPTILAR

Müdür Türkoğlu Kuba’nın konuşmalarının ardından öğrenciler, Okul Öncesi Öğretmeni Meryem Parlak’ın öncülüğünde jimnastik gösterilerini sundu. Renkli ponponlar ve çember aletlerini kullanarak gösterilerini sunan öğrenciler, ortaya renkli görüntüler çıkardı.

Gösterilerin ardından Çetin Turhan, Okul Öncesi Öğretmeni Meryem Parlak’a emeklerinden ötürü teşekkürlerini ileterek kendisine teşekkür etti. Müdür Said Özkan, Mehmet Taşkıran ve Fatma Betül Gökhan ise, öğrencilere birer hediye takdim etti.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.