-

Türkiye Yazarlar Birliği Öğrenci-Yazar Buluşması kapsamında Trabzon Yazarlar Derneği kurucularından Türkiye Yazarlar Birliği Trabzon Şube Başkanı Araştırmacı-Yazar ve Şair Kamuran Tuna, geçtiğimiz günlerde Karasu Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle bir araya geldi.

Program öncesi Şair Kamuran Tuna’nın kitabını inceleyen öğrenciler, Tuna’ya kitabı ve edebi kişiliği ile ilgili soru sordu. Okulun konferans salonunda gerçekleşen programda öğrencilerin sorularını yanıtlayan Kamuran Tuna, programın ardından kütüphanede öğrencilerle atölye çalışması gerçekleştirdi.

Tuna, çalışmanın ardından öğrenciler için kendi kitabını imzaladı. Programda öğrencilerden Fatma Zehra Uzun, Şair Tuna’nın kadınlar şiirini seslendirdi. Ardından Tuna da öğrenciler için kendi şiirinden bir tanesini seslendirdi. Programın sonunda katılımlarından ötürü teşekkürlerini ileten öğrenciler, Kamuran Tuna’ya çiçek takdim etti. Programda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Fatma Betül Gökhan, Okul Müdürü Ali İhsan Kılınç ile Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Serap Kılınç da hazır bulundu.

“Öğrencilerimizin yaklaşımlarını olumlu gördüm” diyen Şair Kamuran Tuna, “Öğrencilerin, istediğim seviyenin çok üzerinde olduğunu söyleyebilirim. Güzel, anlamlı sorular geldi. Amacına ulaştığını ve doyurucu bir program olduğunu düşünüyorum. Müdürümüz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize bu anlamda ilgilerinden ötürü teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.