-

Sezi Eratik Ortaokulu’nda “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” kapsamında müzik dinletisi programı düzenlendi. Programa Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürü Said Özkan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Taşkıran ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Fatma Betül Gökhan iştirak etti.

Katılımcıları Okul Müdürü Erol Cantürk, Müdür Yardımcısı Erol Kurtipek ve öğretmenler karşıladı. Programın açılış konuşmasını Okul Müdürü Erol Cantürk yaptı. Ortaokul son sınıf öğrencilerine seslenen Cantürk, “Biz, bu etkinliği size bir moral olsun, şeklinde düşündük” dedi.

HEPİNİZE GÜVENİYORUZ

“Sizin sınava hazırlanmanızda emeği geçen bütün öğretmen arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum” şeklinde konuşan Erol Cantürk, “Hakikaten büyük bir özveri gösterdiler. Resmi görevleri olmadığı halde her gün buraya gelerek deneme sınavlarınızı organize ettiler. Öğretmenleriniz olarak sizin için yapılması gereken her şeyi yaptığımıza inanıyoruz, gönlümüz rahat” ifadelerini kullandı.

Müdür Cantürk konuşmasını sonunda, “Hepinize güveniyor ve başarılar diliyoruz. Eminim ki hepiniz hayal ettiğiniz okullara gidersiniz ve biz de sizi ziyarete geliriz” sözlerine yer verdi. Cantürk'ün konuşmasının ardından öğrencilere müzik dinletisi sunuldu.

Orkestrada yer alan isimler:

Aziziye İlkokulu Sınıf Öğretmeni Lale Turhan - Kısa sap bağlama

HEM Kemençe Kursiyeri Metehan Şişman - Gitar

HEM Kemençe Kursiyeri Kerem Kılıçaslan - Gitar

HEM Kemençe Usta Öğreticisi Mehmet Yavuz - Kemençe

HEM Kemençe Kursiyeri Salih Cemal Süleymanoğlu – Solist

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.