-

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir sitede görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır sitelere itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

Karasu kökenli iş adamlarının destekleriyle temin edilen 230 adet tablet, Aziziye İlkokulu ve Sezi Eratik Ortaokulu’nda düzenlenen programla uzaktan eğitim gören öğrencilere teslim edildi. Türk Kızılay Karasu Temsilciliği ve Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak çalışmasıyla belirlenen öğrencilere, tabletlerinin okullarında teslim edildiği belirtildi.

KARŞILIKLI DESTEK

Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, “İlçemizde eğitim gören çok fazla öğrencimizin tablete ihtiyacı var. Bağışçıların desteğiyle ihtiyacı olan bu öğrencilerimizin bir kısmının eksiğini tamamladık. Geçmiş dönemlerde Kızılay’a kan vererek biz destek verdik. Bugün ise Kızılay bize ve öğrencilerimize destek oldu. Bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Türk Kızılay Karasu Koordinatörü Adem Ekşi ise, “Yüz yüze eğitimin uzaktan eğitime döndüğü bu günlerde öğrencilerimizin ihtiyaçlarına yanıt vermeyi görev bildik. Öğrencilerimizin ihtiyaçlarını gideren bağışçılarımız Ahmet Çakır ve Necdet Yanık kardeşlerimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

YETERLİ DEĞİL

Ekşi, “Bu bağışlar ve destekler elbette yeterli değil. Daha çok evladımızın tablet desteğine ihtiyacı var. Hayırsever vatandaşlarımızdan ve iş adamlarımızdan bu evlatlarımıza gelecek sağlamak adına en güzel desteği tablet temini ile verilmesi konusunda destek bekliyoruz” diyerek çağrıda bulundu.

KARASU'DA 230 ÖĞRENCİYE TABLET DESTEĞİ (izle):