-

2021-2022 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, bir mesaj yayınladı. Mesajında öğrenci, öğretmen ve velilere seslenen Müdüür Çetin Turhan şu ifadelere yer verdi:

Saygıdeğer öğretmenlerim, değerli velilerim ve sevgili öğrencilerim; başarılı, verimli, özverili ve sorumluluk duygusu içerisindeki çalışmalarınızla bir eğitim öğretim yılını daha tamamladık. 17 Haziran 2022 Cuma günü ilçemizde okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim okullarında eğitim gören 11 bin 938 öğrencimiz karnelerini alarak yaz tatiline girecek.

Sevgili öğrencilerim,

Sizler, geleceğimizin teminatısınız. Bilgiyi üreten, yarınlara şekil veren, kültürümüzü geleceğe taşıyacak olan sizlersiniz. Biliyoruz ki her gün yeni şeyler öğrenmeyi dert edinen, her daim hedeflerine bir yenisini ekleyen gençler bu ülkenin birer yıldızı olacak.

Hepiniz çok çalışarak sağlıklı ve güzel bir tatili hak ettiniz. Bu süreyi verimli olarak değerlendirmek için birçok seçeneğiniz olduğunu unutmayın. Sosyal ve kültürel etkinlikler yanı sıra özellikle kitap okumayı asla unutmayın. Hepinize iyi tatiller diliyorum.

Değerli öğretmen arkadaşlarım,

Öğretmenlik mesleği, her şeyden önce bir gönül mesleği. Yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın yetişmesinde, ulaştıkları bütün başarılarda, iyiliklerde, güzelliklerde en büyük pay ve başarı size ait. Ülkemizi güçlü yarınlara taşıyacak yeni Türkiye'nin genç evlatlarını sizler yetiştiriyorsunuz. Bu toprakları vatan yapan, bu ülkeye değer katan, gece gündüz demeden özveri ile çalışan eğitimciler olarak sizlere minnettarız. Bu sorumluluğun bilincinde gerçekleştirdiğiniz çalışmalardan dolayı sizleri tebrik ediyorum.

Değerli velilerimiz,

Tatil dönemleri aile içi iletişimi ve birlikteliği kuvvetlendirmek için bir fırsat. Kendi ayakları üzerinde durabilen, özgüvenli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan en önemli unsurda aile içi etkili iletişim ve koşulsuz sevgi. Birlikte geçireceğiniz kaliteli zamanlar ve çocuklarınıza göstereceğiniz ilgi ve alaka neticesinde onları yeni eğitim öğretim yılına hazırlamış olacaksınız. Çok iyi biliyoruz ki güçlü Türkiye'nin mutlu çocuklarını sizlerin desteği, işbirliği ve gönül birliğiyle yetiştireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle sağlıklı ve daha dinamik yeni eğitim öğretim yılına başlamayı ümit ediyor, tüm eğitim camiasına iyi tatiller diliyorum. Hafta sonu üniversite sınavına girecek tüm öğrencilerimize başarılar dilerim.