-

Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, 2020-2021 eğitim öğretim yılının ilk yarısının uzaktan eğitimle tamamlanması ve üç hafta sürecek olan yarıyıl tatiline girilmesi üzerine bir mesaj yayımladı. Turhan, mesajında öğrencilere, velilere ve eğitimcilere şöyle seslendi:

DAHA FAZLA FEDAKARLIK

“Sevgili öğrenciler, değerli meslektaşlarım, saygıdeğer veliler; Bir bütünün parçaları olan öğrenci, öğretmen ve yöneticilerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiası olarak bir dönemi daha geride bırakmış bulunuyoruz. Hepimiz biliyoruz ki salgın süreci, eğitim öğretim faaliyetlerinin sürdürülmesinde daha fazla emek, fedakarlık ve sabır isteyen bir süreç oldu.

Değerli meslektaşlarım; dönem boyunca gözlemlediğim üzere, öğrencilerimizi yetiştirmek için yenilikçi düşünceleri, buluşları bir araya getirerek farkındalık üreten çalışmalar yaptınız, vizyon geliştiren projeler geliştirdiniz, kendinizi geliştirmek için eğitimlere katıldınız, cesareti ve özgüveni geliştiren ortamlar ile öğrencilerimize ilham oldunuz, manevi olarak desteğinizi hiçbir zaman esirgemediniz, özverili bir şekilde dönemi en güzel şekilde tamamladınız. Emeği geçen herkesi çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, gayretlerinin devamını diliyorum.

FAYDASI OLMAZ

Sevgili öğrenciler; dolu dolu bir dönemi daha geride bıraktınız. Derslerinizde gösterdiğiniz başarı ve çabanın devamını diliyorum. Almış olduğunuz bu eğitimin; iyi bir insan olmanız için verildiğini, ahlaktan yoksun bir ilmin size de çevrenize de faydası olmayacağını unutmayınız. Sizlere düşen erdemli, iyi bir insan olmaktır.

Bu güzel amaç uğruna her gün gelişerek emekleri boşa çıkarmayacağınıza inanıyor, hepinize neşe dolu, sağlıkla, mutlulukla geçireceğiniz, çokça dinlenip kendinizi geliştireceğiniz bir tatil diliyorum. Salgın tedbirlerine uyarak ikinci dönem sizleri okullarda karşılamayı sabırsızlıkla bekliyorum”