-

YALI İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNİN ÇALIŞMASI SÜRELİ YAYIN HALİNE GELDİ (izle):

...

Öğrencilerin altı aylık çalışmasını süreli hale getiren Karasu Yalı İlkokulu, ilk dergilerini çıkardı. Her altı ayda bir dergiyi bastıracaklarını söyleyen Okul Müdürü Rıza Özdemir, dergi projesinde amaçlarının etkinlik ve çalışmaları aileler ile ilçeye duyurmak olduğunu belirtti.

Projede sekiz öğretmen ve üç öğrencinin aktif rol aldığını ifade eden Özdemir, “Bunların haricinde tüm öğrencilerimiz, eğitimcilerimiz ve veliler ile çevre esnaf da derginin her sayfasına emek ve destek verdi. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Projede yer alan okul öğrencilerinden Halil Doğa Eşkin ise “Dergimiz için resim, şiir ve karikatür yarışmaları hazırladık. Yarışmalarda birinci olan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Dergiye emek veren Merve Göktaş ile desteklerini esirgemeyen okul müdürümüze teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Eşkin, “İlk sayımızı bastık, devamını diliyorum. Dergide görev almaktan çok mutluyum. Tüm arkadaşlarımı da böyle kültürel etkinliklerde yer almasını tavsiye ediyorum” diyerek memnuniyetini dile getirdi.