-

Her yıl olduğu gibi bu yıl da ortaokullar ve liseler düzeyinde gerçekleştirilecek olan Siyer-i Nebi Yarışması, bu yıl bir farklılık göstererek uzaktan sınav şekliyle internet üzerinden yapılacak.

Sınava kayıtların yine internet üzerinden yapılacağını ve kayıtların 29 Mart Pazartesi günü başladığını söyleyen AGD Karasu Temsilcisi Murat Ali Aksoy, “Kayıtlar, 15 Mayıs Cumartesi günü son bulacak. Sınavlar ise 22-23 Mayıs 2021 tarihlerinde yine online olarak uzaktan gerçekleştirilecek” dedi.

AMAÇ PEYGAMBERİMİZ İLE BULUŞTURMAK

“Bu yarışmayla asıl gayemiz hem gençlerimizi hem de anne babalarını, ailelerini Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın hayatıyla buluşturmak” diyen Murat Ali Aksoy, yarışma hakkında şu bilgileri verdi:

“Başvurular ve sonuç açıklamalarının www.efendimizinizinde.com internet sitesi üzerinden gerçekleşecek. Siyer-i Nebi Yarışması’na katılmak isteyen öğrenciler, detaylı bilgiye yarışmamız için açtığımız internet sitesinden ulaşabilir.

Sınav ile ilgili kitaplara da internet sitesi üzerinden interaktif ve sesli olarak ulaşılabilecek. Sınav soruları, lise düzeyinde; Şerafettin Kalay’ın ‘Âlemlere Rahmet Olarak Gönderilen Elçi Hz. Muhammed (sas)’ kitabından ve ortaokul düzeyinde ise Muzaffer Aktürk - Muhammed Mücahid Traş’ın ‘Sevgili Peygamberim (sas)’ kitabından hazırlanacak”

SİYER-i NEBİ YARIŞMASI'NA NASIL KATILIRIM? (izle):

...