“Karasu’da, ilçemizin ileri gelen iş adamlarının katkıları okul yaptırmak ve yapılacak olan okullara iş adamalarımızın veya aile fertlerinin isimlerini vermek istiyoruz” diyen Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Dursun, konuyla ilgili olarak Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’nu ziyaret etti.

 

Ziyaret sırasında Dursun’a İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fikret Güldemir de eşlik etti. Halil Dursun, “Sayın Belediye Başkanımız’dan, bu konuyla alakalı olarak fikir alışverişinde bulunduk. Kendisine, Karasu’da eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Dursun ayrıca, “İlçemize yeni okulların kazandırılması için siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, dernek ve oda başkanlarına da bu maksatla ziyarette bulunacağız ve desteklerini isteyeceğiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe daha iyi hazırlamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, "Karasu'da eğitime destek bizler için öncelikli meseledir. Sayın Milli Eğitim Müdürümüz ile fikir alışverişi yaparak, bu konuda olumlu adımlar atabilmek adına Karasu Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu kendilerine bildirdik. Çocuklarımız ve gençlerimiz, Karasu'nun yarınlarıdır ve Karasu'yu aydınlık yarınlara taşımaları için bizler de elimizi taşın altına koymaya hazırız" ifadelerini kullandı.